PÉNZÜGYI KONTROL ÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Annyiba fog kerülni, amennyiről megállapodtak.

Az alábbi kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni az ELBA ingyenes ajánlatkérő programra. Az Elba Kft. a jelentkezés sorrendjében, limitált darabszámban ingyenesen elkészíti a jelentkezők családi házának anyag és mennyiségkiírását. Ezután 5 db egymással összehasonlítható árajánlatot kérünk be kivitelező vállalkozóktól, és megküldjük jelentkező részére. A nyertes kivitelezővel való szerződéskötés során támogatást nyújtunk jelentkező részére. 

 

A jelentkezés nem jár semmilyen anyagi elkötelezettséggel.

Milyen előnnyel jár a használata?

Az ELBA rendszere összeköti a építkezés összes szereplőjét és az online felületén keresztül közös nyelvet használ a költségtervezéshez. Használatával egyértelmű, átlátható, kiszámítható és számon kérhető tervek készülnek, melyek minden résztvevő számára ugyanazt fogják jelenti.

Építtetőként az ELBA kiemelten támogatja Önt, hogy jogszerű, átlátható papírmunkával kezdjen neki a kivitelezésnek. Statisztikai adatbázisunkból iránymutatást tudunk adni, hogy mi olcsó és mi drága, a kivitelezés alatt pedig folyamatosan nyomon követheti a projekt készültségi fokát és a részteljesítések fázisait.

Miért éri meg nekem az ELBA?

A jó barátság alapja a pontos elszámolás. Elszámolni azonban csak akkor lehet, ha a felek előre megállapodtak a keretekről és ugyanazt gondolják az üzletről.

Ebben segít az ELBA, mert tiszta és transzparens helyzetet teremt: átlátható tételes anyag- és feladatlistákat, valamint részletes árajánlatokat kér be a résztvevőktől, hogy Ön az így elkészült és jóváhagyott ajánlatokat szerződéses mellékletként nyomtathassa ki.

Valós versenyhelyzetet teremtünk, ezért a csúszás és az indokolatlan többletköltség velünk végre a múlté!

HAMAROSAN LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK IS ELÉRHETŐ!

Az ELBA jelenleg egy tervezőknek és kivitelezőknek készült professzionális szoftver. Kollégáink már dolgoznak a lakossági szolgáltatásokon, amit várhatóan még idén elérhetővé teszünk mindenki számára.